Specialisti za barve
Specialisti za barve, lake in materiale
za zaščito lesa ter kovine
 
Iz malega raste veliko.
Začetki segajo v davno leto 1972.
avto program
dekorativni program
industrijski program
mizarski program
Leto 2008 je bilo za naše podjetje zelo pomembno, saj je z uradno otvoritvijo ene izmed največjih specializiranih trgovin na področju premazov v Sloveniji, to za nas pomenilo širitev in vstop v dejavnost maloprodaje. Naša želja je bila postati najbolj specializirana trgovina v Podravski regiji. Naši dobavitelji so našteti na desni strani.

Vizija naše trgovine je biti specialist za mešanje in prodajo avtolakov, premazov za les, disperzijskih zidnih barv, barv za kovino, barvnih in tehničnih sprajev in nenazadnje barv in premazov, namenjenih za industrijsko uporabo..

Želja, zastavljena v letu 2008, postati specialist ne področju barv, se v celoti izpolnjuje, zadovoljni kupci v naši trgovini poleg barv in lakov po konkurenčnih cenah najdejo artikle svetovno priznanih in kakovostnih blagovnih znamk ter pester izbor artiklov, potrebnih za aplikacijo materialov, zaščito in obdelavo površin.

Leto 2014 smo na nacionalni lestvici Dnevnikove Gazele 500 najhitreje rastočih podjetji zasedli 225. mesto, kar nam daje potrditev, da smo usmerjeni v pravo smer in daje dodaten zagon biti še boljši. Letos smo pridobili tudi certifikat bonitetne odličnosti Bisnode AAA. Ta ocena predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

 
 
 
Spekter Žalec
Spekter Žalec
Heidelberg Woodcoatings
Roberlo
Roberlo
Smirdex
Smirdex
Atlas Tapes
Atlas Tapes
Relius
Relius
Chemolak
Chemolak
Merkur trgovine d.d.
Merkur
trgovine d.d.
 
 
© Pirh, d. o. o. - vse pravice pridržane. Kontakt: barve@pirh.si | zasebnost
perfegt - estetske spletne strani
360°" pogled trgovine  
02 460 41 20051 666 331